Najnovšie recenzie zo sekcie Sterilizačné boxy a sterilizačné lampy
ok
- ľahká manipulácia
- diaľkové ovládanie
- výkonné UV lampy
- vimeniteľné UV lampy
Hlavice Oral-B do sterilizatora nepasujú. Určite by to malo byt v popise produktu spomenuté, namiesto tvrdenia, že sterilizator je určený pre väčšinu hlavíc a zubných kefiek. Keďže doma používame len Oral-B, zo sterilizatora som vybrala malú gumenú vložku, ktorá má hlavicu vo vnútri držať a tak sa mi tam podarilo nasilu napchať aj tie naše. Ale nie je to pôvodne zamýšľaný spôsob použitia zariadenia. Škoda. Inak by to bol super produkt. Ďalšia nedomyslená vec je, že zariadenie, keď ma poklop zavretý, tak začne žiariť. To sa automaticky vypne po 3 min. Avšak, keď kefku po sterilizacii vyberiete a poklop zatvoriť, opäť začne prebiehať sterilizačny cyklus. Zbytočne a naprázdno.
- oceníme ho hlavne v chrípkovom období
Sterilizator je malý, prakticky a účinný.
Má zabudovaný časovač, ktorý tiká.
Vanička sa dá vybrať.
Doložené s certifikátom.
Pomer cena a kvalita = super.
Sterilizátor sa dá vybrať z miesta na stene a nabiť na nabíjačke. Celkovo je malý, takže moc nezavadzia
- 2 v 1
Všetko beží ako ma.
+ cena, manipulácia...dúfam, že aj splní účel, už som ho roky používala v práci cez pandémiu
- ... veľmi prospešné v období Covid-u, chrípke a pod.
- ... nemá vlastnú batériu, pracuje len ak je pripojený k sieti
tichý chod, pekný dizajn
- Jednoduche ovladanie
- Skladnost
- Pouzitie ajna cestach vdaka powerbanke
Je to uz druha uvc taska, ktoru som zakupila a som velmi spokojna.
Spokoj osť
Som veľmi spokojná rýchlosť dodania tovaru a kvalita!
- Príliš veľká citlivosť na vypnutie prístroja pri prítomnosti osôb. Reaguje aj na osoby za stenou
Ľahko prenosný.
- Nemám ako overiť, či je vo vnútri skutočne UV žiarenie.
- Je bez ozónu, nie je nutné dlhé čakanie a vetranie po použití
- Veľmi citlivý senzor pohybu, dlhá doba kým sa opäť spustí. Zachytáva aj najmenší pohyb aj za zavretými dverami... Musíme pracne zatemňovat dvere. Iba dve predvolené dĺžky časovača 30 a 60 min. Na menšie miestnosti by stačilo aj 15 min ( podľa odporúčaní v návode)
Vypína sa už pri priblížení k uzavretej miestnosti s lampou, veľmi citlivá detekcia.
jednoduchá obsluha, zatiaľ bezporuchový chod prístroja